Werken bij OD Designstudio?

Bekijk hier wie wij zoeken! →

creativity first

 

Ongeremde creativiteit daar draait het voor ons om. Dat is wat we doen, dat is wat we zijn. OD bestaat uit een club gedreven creatieve professionals die er enorm veel plezier in hebben om aan merken te werken en om aan merken te bouwen. Om merken te helpen groeien of om merken te helpen veranderen.

In ons creatieve proces proberen we het beste in elkaar, en in onze opdrachtgever, naar boven te brengen, om elke keer weer iets te maken waarmee we onszelf en de klant verrassen.

 

ongecompliceerd en resultaatgericht

OD is direct en ‘to the point’ en draait nergens om heen. We zijn duidelijk en we zijn transparant. Haagse nuchterheid gecombineerd met Rotterdams mouwen opstropen!

We hebben een doelgerichte aanpak, zowel strategisch als creatief, geen poespas. We doen wat we beloven. En dat wordt gewaardeerd… “het is fijn en makkelijk samenwerken met OD” dat krijgen we vaak te horen.

We streven ernaar om onze opdrachtgevers zoveel mogelijk te betrekken bij het strategische en creatieve proces. Dat vinden we leuk, daar geloven we in en daar komen de beste resultaten van.

 

brand fanatics

We zijn een dynamisch team met veel ervaring en met een enorme passie en fascinatie voor merken. Heel trots op de merken waar we voor mogen werken maar we laten graag zien wat onze creativiteit voor een ander merk kan betekenen.

Onze opdrachtgevers