klant:

Pascaud

project:

een verfrissende make-over voor het cosmetica merk Pascaud

Pascaud is een merk voor de echte beautyprofessional. Het merk heeft een grote range van producten die in eigen huis zijn ontwikkeld en geproduceerd. Mardge Pascaud is een expert op het gebied van biologische huidverbetering en anti-aging, en met haar behandelingen vult zij de ruimte tussen gewone schoonheidsbehandelingen en de stap naar een (cosmetisch) arts of kliniek. Maar wat Pascaud echt uniek maakt is de totale innovatieve visie op het begrip schoonheid in de ruimste zin van het woord. Schoonheid is iets wat zij bereikbaar willen én kunnen maken voor iedereen. Want uiteindelijk komt schoonheid uit jezelf.

Een merk in de wereld van beauty en cosmetica moet er zelf natuurlijk ook tiptop uitzien. OD designstudio gaf Pascaud een goed doordachte make-over waarbij de grafische identiteit een ingrijpende update heeft ondergaan. En aansluitend bij het innovatieve karakter van het merk ontwikkelden we een bijzondere kartonnen verpakking, voor het code X serum, waarin het driehoekige logo van Pascaud Beauty Innovations is verwerkt. 

Zodat de range van producten die bij de schoonheidssalons te koop staan er helemaal in lijn met de filosofie van het merk verzorgd en uitgebalanceerd uit ziet.